Leder kopen in alle kleuren en maten

De Lederdokter is er voor al uw (meubel) leder, van hele huiden tot aan rest partijen afvalleder. Een enorme collectie Meubelleder, autoleder, Bolera, Pallona, Anitica kreuk en nog veel meer. En alles op voorraad! Er is zelfs de mogelijkheid om leder op elke gewenste kleur te maken.

Leder kopen doet u bij de specialist

U weet wat u wilt? U heeft de juiste kleur, structuur en soort leder in gedachten. Uiteraard gaat u dan op zoek naar een specialist. Zo bent u verzekerd van een perfecte kwaliteit, goede service en advies waar u van op aan kunt. Bij de inkoop van het leder staat de kwaliteit van het leer of huid voorop. Wij hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat u de hoogste kwaliteit leder bij ons koopt. Voor grotere projecten en grotere hoeveelheden leder, werken wij samen met Leder en Leer..Naast leder verkopen wij ook kleine voorkomende materialen van meubelen, knopen, band, singel, veren enzovoort.

Waarvoor kunt u leder kopen?

Leder kunt u werkelijk voor alles gebruiken. Hieronder hebben wij wat idee├źn voor u op een rij gezet.
  • Lederen kleding maken.
  • Voor het bekleden van uw meubelstuk, uw bankstel, relax fauteuil, eethoek.
  • Voor het bekleden uw boot-, caravan- auto- oldtimer- of koetsinterieur.
  • Bekleed een schilderijlijst
  • Voor maken van tassen
  • Voor Hobby doeleinden
en alle andere voorkomende producten, artikelen die eventueel met leer bekleedt kunnen worden. Voor dit alles kunt u leder kopen bij De Lederdokter.

Voor advies over leder kopen of een vrijblijvende offerte neemt u contact op met De Lederdokter.
Pallona leder kopen

Bolera leder kopen

Anitica kreuk leder kopen