Lederreparatie voor al uw leder

Door slijtage of schade aan een lederen meubelstuk bijvoorbeeld bankstel of stoel, auto-interieur (ook oldtimers), buddyseats op zoek naar een bedrijf dat zich specialiseert in lederreparatie? Wij staan al jaren bekend als expert op gebied van lederreparatie en opereren bovendien landelijk. Ook voor reparatie aan stik en naai werk.

Overal in Nederland hebben wij tevreden klanten na een succesvolle lederreparatie. Bijvoorbeeld de Gemeente Rotterdam. Voor hen mochten wij lederreparatie uitvoeren aan de raadsstoelen. De Lederdokter beschikt over een servicebus, volledig uitgerust om de meest uiteenlopende lederreparatie direct op locatie uit te kunnen voeren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer en eventuele kosten.

Lederreparatie, wat kunt u verwachten?

Door de al ruim 40 jaar ervaring in de lederbranche die de Lederdokter heeft, zijn wij perfect in staat om uw lederen product onzichtbaar te repareren. Denk hierbij aan het repareren van scheuren en scheurtjes, krassen, brandgaten, pen- en stiftstrepen, verkleuringen etc. Geen enkele lederreparatie is onmogelijk voor ons.

Heeft u een lederen product wat lederreparatie vereist? Twijfel niet en vul op de contactpagina het contactformulier  in, voeg eventueel één of meerdere foto's toe van het te repareren object en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op over de mogelijkheden.

Voorbeeld van een reparatie van een brandgaatje in een lederen bank:

Reparatie van een brandgaatje

Het opnieuw kleuren van een lederen stoel

Opnieuw kleuren van een lederen stoel